НационалиФутбол

Съдът отхвърли жалба от БФС, Бербатов коментира

По-рано днес СГС отхвърли исковата молба на Румян Вълков. Мотивът за отхвърлянето ѝ е, че искът е недопустим. По-рано беше отхвърлена молбата и на друг от хората, обжалващи вписването на Михаил Касабов в Търговския регистър. Става дума за Димитър Георгиев. Нямаше как това да остане без коментар от Димитър Бербатов.

„Софийски градски съд прекрати производството по исковата молба от члена на Изпълнителния комитет на БФС Румян Вълков срещу вписването на Михаил Касабов в Търговския регистър като изпълняващ длъжността президент на футболния съюз.

Съдът се произнася, че искът е недопустим!

СГС вече прекрати производство и по исковата молба на Димитър Георгиев.

profittips-the best football tips

Както вече обявихме, Борислав Михайлов и обкръжението му заблуждават всячески обществото с оставката на Михайлов и тяхната единствена цел е той да остане на власт, след като предстоящият конгрес отново бъде обжалван от тях.

profittips-the best football tips

Най-напред заявка за това даде Димитър Георгиев, който на последното заседание на БФС заяви, че ще обжалва решенията на конгреса, обявен за 15 март 2024.

След това станахме свидетели на тоталната наглост и брутализъм от страна на Михайловата клика. След като избраният с пълно единодушие от Изпълнителния комитет на БФС да заеме длъжността президент до провеждане на конгреса през март Михаил Касабов беше вписан в Търговския регистър, в ход влезе тридневно изчакване за евентуални жалби.

Четирима от приелите оставката на Михайлов членове на Изпълнителния комитет и гласували за избора на Касабов – подадоха жалби срещу заличаването на Михайлов и вписването на Касабов!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker