Левски (София)Футбол

Съперникът на Левски вече пристигна в София

Тимът на Апоел Беер Шева днес кацна около 13 часа в София, където ще се готви израелския отбор. Интересен факт е ,че Апоел идва два дни преди двубоя от Лигата на конференциите, а това загатва за сериозните амбиици на израелците.

Апоел Беер Шева ще се настани в един от най-скъпите хотели в столицата ни. Мачът реванш между двата тима е в четвъртък на стадион „Георги Аспарухов“ от 20:00 часа.

profittips-the best football tips

Две въпросителни ще има пред наставника на гостите Елянив Барда – Кристофер Петерсон и Рамзи Сафури. Първият бе титуляр в първия мач, но бе сменен в 56-ата минута след остри болки в гърба, след сблъсък със съотборник на тренировка, съобщава сайтът one.co.il.
Рамзи Сафури пък не бе е тренирал през последната седмица, той бе отстранен по дисциплинарни прични, като не е сигурно неговото оптимално състояние. Липсата на Рамзи усети в първия мач между Левски и Апоел, като той няма равностоен заместник при статичните положения и отиграванията, които могат да са голям плюс за отбора.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker