ЦСКА-София

Тартор на сектор „Г“ скочи на ръководството: Прецакахте момчетата и вината е ваша!

Тарторът на сектор “Г” – Иван Велчев-Кюстендилеца, обвини ръководството и треньора Ел Маестро за тежките контузиии в тима. Той написа коментар под новината за тежките травми на Християн Петров и Мартин Стойчев. Централният бранител е със скъсана връзка на глезена, а съотборникът му и в младежкия национален отбор е със скъсана предна кръстна връзка.

“Вие сте без коментар, за вашият начин на управление не е измислена още думата. Християн със скъсани връзки на глезена го праща оня некадърник да играе зад нападателя, и по едно време другите ,,футболисти“ му набутваха топката да я изнася.

profittips-the best football tips

Мартин се връща след контузия и къса предна кръстна връзка. Кой го преглежда и къде, кой каза, че е готов за игра? Същата работа и с Юрген Матей. Като знам как Де нойер се лекува 1 година и направо не искам да съм на мястото на тия момчета.

Ако имахте медицинско лице в щаба, нямаше да се стигне до тези тежки контузии, но не, вие искате масажистът да е и лекар, и рехабилитатор, и хамал, и да гони топките. Прецакахте момчетата и вината е ваша…”

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker