НационалиФутбол

ТВ водещ също подканя за протест срещу БФС

Страстите около настоящото ръководство на БФС продължават да се нагорещяват. След като по-рано днес Наско Сираков също заяви, че ръководството на съюза действа против Левски, сега и известен в родината ни ТВ водещ призова за протести.

В Инстаграм профила си Иван Христов, станал известен като дългогодишен водещ на предаването „Сблъсък“, но напоследък изявяващ се предимно като продуцент, публикува видео. Ето и какво казва в него:

profittips-the best football tips

„Наливам си една чаша студена вода заради управлението на БФС. Ще ви каня на протест, но първо да ви кажа къде се намирам. Намирам се в Барселона и това не е случайно. Именно тук, преди години, най-великият жив български футболист се превърна в легенда. Ще ви каня на протест на 16 ноември, от София и от Пловдив. Нека да изкажем с всички разрешени от закона начини това, че ние не харесваме начина, по който БФС се управлява. 16 ноември също не е случайна дата.

Всички помните какво стана на 17 ноември. Тогава, преди много години, България победи Франция, елиминира ги от пътя им към Световното първенство в САЩ и ние отидохме там, а не те. Точно затова ви каня на протест, защото вярвам, че хората, които ни дадоха тези страхотни моменти в миналото, трябва да останат в пантеона на славата на българските спортисти, но точно те трябва да предадат кормилото на младите.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker