Анализи и коментариФутбол

Тежка прокоба дебне южноамериканците на „Герена“

Статистиката показва, че повечето южноамериканци на „Герена“ не успяват да се отличат с нищо добро. Това, разбира се, не важи за бразилците, които са давали поводи за радост на феновете на Левски.

Кристиан Макун е първия венецуелец в Левски, но деветият, който е идвал в България. Останалите са Алехандро Сичеро /Литекс/, Габриел Сичеро /Вихрен/, Ектор Гонзалес /Черноморец/, Марлон Фернандес и Ермен Паломино /Черно море/, Алберто Пеняранда /ЦСКА/, Бруно Шмуц /Берое/, както и Кристиан Мендоса /Локомотив Пловдив/.

profittips-the best football tips

Колкото до останалите южноамериканци на „Герена“: аржентинецът Франко Мазурек си остана резерва и в крайна сметка разтрогна. Перуанецът Хеан Деса избяга и принуди Левски да си търси правата във ФИФА. Най-новият е Хоакин Фернандес, който бе освободен след по-малко от половин година.

Предстои да видим дали Макун ще отсрами южноамериканците в Левски или това ще остане в компетенциите единствено на бразилците.

Снимка: ПФК Левски

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker