Левски (София)Футбол

Тежка прокоба тегне над новото попълнение на Левски

Карлос Охене, който подписа контракт с тима на Левски, ще трябва да се пребори с тежка прокоба. Той е петият ганаец, който преминава на „Герена“, но досега нито един от сънародниците му не блесна с играта си, а често те биваха запомнени поради съвсем различни причини.

Първият от групата беше Майкъл Тевия. Той дойде през 2010-та година от Локомотив Мездра. След само 4 мача за Левски беше запокитен под наем в Калиакра, а после се раздели с тима. Феновете на тима ще го запомнят не толкова с игрите му на зеления терен, колкото с новината от миналата година, че той е бил арестуван за разпространение на наркотици в Слънчев бряг.

profittips-the best football tips

През 2012-та пристигна Ажиеманг Опоку. Младежкият национал и шампион с юношите на африканската държава изигра само два мача за Левски. Това беше и първият му досег с европейски футбол към онзи момент. След Левски той продължи надолу по спиралата, записвайки мачове за един израелски и един индийски тим.

profittips-the best football tips

Третият ганаец се приъседини към Левски през 2016-та година. Името му е Франсис Нар и крилото записа цели 62 мача за Левски, в които отбеляза скромните пет гола. Феновете въобще не останаха доволни от него, а по-късно и тимът прекрати взаимоотношенията си с играча. Нар продължи кариерата си в държави като Кипър, Беларус и Узбекистан.

Четвъртият ганаец, който е обличал „синият“ екип вероятно е и най-известния на повечето фенове. Става дума за Насиру Мохамед. Същият е известен не с 35-те си мача и трите гола, а с дълга, който Левски имаше към него и това, че тимът изключително трудно се отърва от сянката му.

Предстои да видим какво ще направи бившият футболист на Берое и ЦСКА 1948 като част от тима на Левски.

Снимка: ПФК Левски

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker