НационалиПърва лигаФутболЦСКА 1948

Тежък удар за Вальо Илиев: младежки национал аут за поне половин година

ЦСКА 1948 обяви, че левият краен бранител и младежки национал Симеон Василев е претърпял успешна операция в Барселона. Младокът получи тежка контузия в Подгорица в реванша от Лигата на конференциите срещу Будучност, когато нарани коляното си.

Тимът от Бистрица написа, че светилото в медицината Рамон Кугат е оперирал Василев. Ето какво съобщиха от ЦСКА 1948: „Защитникът Симеон Василев успешно премина операция в Испания!

profittips-the best football tips

Младият бранител получи тежка контузия по време на реванша срещу Будучност във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. ЦСКА изпрати младежкия национал в Барселона, където той беше опериран в клиника „Кирон“ от световноизвестния ортопед д-р Рамон Кугат.

Бързо възстановяване, Мони!“ Младежкият национал ще бъде извън терените поне половин година. Той се превърна в основен играч за ЦСКА 1948 през миналия сезон и бе спечелил доверието на настоящия треньор Валентин Илиев за лявата зона на отбраната.

По този начин той ще пропусне и мачовете на младежкия национален отбор, на който му предстои мач с Полша в София. При победа – „лъвовете“ могат да постигне класиране на Европейско първенство.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker