Извън БългарияФутбол

Тежък удар! Квотата за чужденци пречи на Мъри Стоилов

Често чуваме оплаквания, че треньорите не правели сами трансферите на тима и мнението им не било взимано под внимание. Оказа се, че дори това да не се случи, пак има начин да не получиш желаните играчи, както се убеди лично Мъри Стоилов.

Нашенецът няма да може да закупи играчи от България, а и каквито и да било играчи без турски паспорт. Причината е, че Гьозтепе вече е достигнал квотата от чужденци, разрешена на тимовете от турската Втора лига.

profittips-the best football tips

Според местната федерация всеки тим от този ешелон има право на 11 чужденци. Петима от тях могат да започнат двубоя, а трима – да са на резервната скамейка.

При това положение ако Мъри иска да привлече някой измежду Доминик Янков, Елитон или Тодор Неделев, ще трябва да убеди клубното ръководство да се раздели с някой от вече наличните чужденци.

Снимка: „Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker