ФутболЦСКА-София

Тежък удар! ЦСКА губи още двама за мача с Лудогорец

Макар селекцията на „Армията“ да тръгна от началото на месеца, тимът ще бъде в неприятно положение за двубоя с Лудогорец. Списъкът с отсъстващите в ЦСКА за мача от първи кръг на новия шампионат се увеличава.

Амос Юга и Емануел Шакич също няма да могат да участват в мача. Те се прибавят към наказания Густаво Бусато, дългосрочно контузения Мартин Стойчев и Илиан Антонов, който със сигурност няма да е на разположение за двубоя.

profittips-the best football tips

В последните дни Томислав Стипич проучва играта на разградчани. Все още не е ясно дали треньорът ще даде пресконференция преди двубоя или пак ще се върнем към времената, в които такива не се провеждаха.

Двубоят между двата тима ще се изиграе в неделя от 21:15, а нашите читатели ще могат да проследят най-интересното от него на живо в TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker