Левски (София)Първа лигаФутбол

„Тема спорт“: Левски набеляза заместник на Пламен Андреев

Пламен Андреев е на крачка от преминаване във Фейенорд, макар трансферните неволи на нидерландците да поставиха под съмнение преминаването му в клуба. В случай че това все пак се случи Левски разглежда няколко имена за вратар, който да замести Андреев, съобщава „Тема Спорт“.

Едно от тях е на вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков. 31-годишният страж обаче лекува контузия на коляното си, но прогнозите са той да бъде възстановен след паузата за националите.

profittips-the best football tips

Ако продажбата на Пламен Андреев стане факт, Левски ще остане с новия вратар Матей Маркович и контузения Иван Андонов. На вратарския пост със „сините“ тренира младокът Огнян Владимиров, който попадна в групата на Левски за двубоя с Ботев Враца.

Като юноша Мартин Луков е бил в Левски и добре познава обстановката на стадион „Георги Аспарухов“, което би му помогнало при евентуален трансфер.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker