Левски (София)ФутболЦСКА-София

„Тема Спорт“: ЦСКА отмъкна лятно попъление под носа на Левски

ЦСКА привлече футболист, който е бил в полезрението на Левски, твърди „Тема Спорт“. Става въпрос за новия нападател на „червените“ Годуин Коялипу, който подписа с новия си клуб преди около три седмици.

Новото попълнение на „армейците“ Гудуин Коялипу пристигна в България от белгийския Беверен. Той изигра два мача до този момент, а в събота отбеляза дебютния си гол при загубата от Арда (1:2).

profittips-the best football tips

Изданието твърди, че една от причините 26-годишният нападател от ЦАР да не подсили Левски е финансовата. Сумата от 1 милион евро, която се предполага, че ЦСКА заплати за него, е непосилна за клуба от стадион „Георги Аспарухов“.

Левски обаче едва ли съжалява за ситуацията. „Сините“ засилиха конкуренцията в нападение с подписите на двама нападатели – Александър Колев и Мустафа Сангаре. И двамата започнаха силно сезона с 3 отбелязани гола от 5 мача и засега печелят доверието на Станислав Генчев, треньорския му щаб, а и на привържениците.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker