Първа лигаФутболЦСКА-София

Терен на отбор от Първа лига притеснява щаба на ЦСКА

В треньорския щаб на ЦСКА са притеснени за състоянието на тревното покритие на стадиона в „Надежда“ преди предстоящото в понеделник гостуване на Локомотив София, съобщава „Тема Спорт“. „Армейците“ играха на това съоръжение само преди две седмици в дебюта на Александър Томаш.

Тогава „червените“ домакинстваха на Ботев Пловдив заради затварянето на стадион „Васил Левски“.

profittips-the best football tips

На съоръжението преди няколко дни се проведе демонстративен мач за 95-годишнината на Локо София, а в събота Септември ще посрещне там Славия. Сериозната натовареност и влошаващото се време в София създават предпоставки състоянието на терена доста да се влоши за понеделнишкия сблъсък.

Както е известно, той е първият за сезона, на който публика на ЦСКА ще може да присъства след тежкото наказание от БФС за ексцесиите в баража с ЦСКА 1948. „Армейците“ получиха 1200 билета на цена от 20 лева, които се продават на касите на Националния стадион.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker