Левски (София)Първа лигаФутбол

Тити: Аз утре пътувам за „Луната“!

Ексцентричният президент на баскетболния Левски Константин Папазов разбуни духовете във Фейсбук след като написа особено интересен пост. Постът включваше поздравления за треньорът и феновете на „синия тим“, както и намек за предстояща среща с негово участие.

Това, което стана повод за шеги и закачки, беше изречението „Аз утре пътувам за „ЛУНАТА“.“ Вероятно Папазов в характерния за него стил е искал да подчертае важността на срещата, но въпреки това текстът донесе и усмивки сред част от четящите го.

profittips-the best football tips

Припомняме ви, че от вчера усилено се говори за предстояща срещу между Наско Сираков и Мъри Стоилов. Срещата се очаква да се проведе именно утре и е много вероятно Папазов да говори точно за нея, издавайки, че е поканен да участва. Срещата е с основна цел убеждаването на Мъри Стоилов да се върне при „сините“.

Ето и какво написа той в профила си:

„Успешен край на много тежък сезон.

На всички, които безкористно обичат „ЛЕВСКИ“!

ЧЕСТИТО!

Огромно БЛАГОДАРЯ на ГОЛЯМОТО СИНЬО СЪРЦЕ

ТОПЧО!

Аз утре пътувам за „ЛУНАТА“!

Предстои ми много важна среща!“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker