Левски (София)Първа лигаФутбол

Титуляр в Левски отново остава на скамейката

Халфът на Левски Карлос Охене ще премине отново допълнителни прегледи, за да може да се включи в тренировките на тима. 31-годишният полузащитник бе в групата на тима за мача със Славия и изгледа двубоя от пейката, след като не се наложи да се появява на терена.

Травмата му се усложни по време на двубоя с ЦСКА 1948 в предишния кръг и Станислав Генчев трябваше принудително да го замени на почивката, а на негово място се появи Клемент Икенна. Охене трябва да се подложи на операция, за да бъде напълно излекувана контузията в коляното му, но все още не е ясно дали тя ще се осъществи скоро, или ще се изчака паузата през зимата.

profittips-the best football tips

Очаква се ганаецът да попадне в групата на „сините“ за домакинството на Aрдa, но отново да остане на резервната скамейка. На неговата позиция срещу Славия действаше капитанът Цунами.

21-годишният нигериец Клеман Икенна все още се приспособява към българския футбол.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker