Левски (София)ТОПФутбол

Титуляр в състава на Левски се завръща за мача с Арда

Треньорът на Левски Николай Костов ще направи две промени за днешната визита на „сините“ срещу отбора на Арда (Кърджали). Отложената среща от седмия кръг е днес от 19:30 часа в Кърджали.

Костов оставя на пейката двама от играчите, които носят основна вина за поражението от Берое в Стара Загора с (1:2).

profittips-the best football tips

Под рамката ще се завърне Пламен Андреев. 18-годишният вратар не пази при победата с 1:0 над Черно море, когато не бе и в групата за двубоя и при визитата на заралии, твърди „Тема Спорт“.
Той отнесе много критики за представянето си в дербито с ЦСКА (1:1), когато допусна грешка при изравнителното попадение на червените. В първия мач Николай Михайлов нямаше много работа, тъй като защитата пред него не допускаше опасности, докато срещу Берое не се намеси добре и при двете попадения на старозагорци.
Другата промяна на Николай Костов за днешния мач с Арда е в центъра на защитата. Там мястото си ще отстъпи Кристиан Димитров за сметка на Келиан ван дер Каап. Българският национал сгреши фатално в заключителните минути на двубоя срещу Берое, когато подари топката в краката на Сантиаго Годой и нападателят пробяга необезпокояван около 70 метра, и вкара в мрежата на Михайлов.

profittips-the best football tips

Останалите избраници на треньора ще са същите от Стара Загора. По фланговете на отбраната ще действат Жереми Петрис и Цунами, а партньор на Ван дер Каап ще бъде Хосе Кордоба. Малко пред защитата ще бъде позициониран Дарлан, от когото се очаква да бъде основна движеща сила при изнасянето на топката. В средата на терена пак ще си партнират Андриан Краев и Хасими Фадига, а по крилата ще атакуват Роналдо отдясно и Марин Петков отляво.
Българският национал за втори пореден път ще получи шанс като титуляр. На върха на атаката отново ще бъде Рикардиньо. Бразилецът разочарова срещу Берое и не излезе на удобна стрелкова позиция през целия мач. Халфът Асен Митков, който пострада след тежък удар в главата в Стара Загора ще започне от пейката и ще се появи след почивката в Кърджали.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker