Извън БългарияНационалиФутболЦСКА-София

Титуляр на ЦСКА се изправя срещу България

Левият краен защитник на ЦСКА Мика Пинто е получил повиквателна за предстоящите мачове на Люксембург от Лигата на нациите, научи „Тема Спорт“. Бранителят няма за дълго да отсъства от България по време на паузата за мачове на националните отбори.

Той ще трябва да се завърне у нас за гостуването срещу селекцията на Илиан Илиев в Пловдив. Двубо ят на стадион „Христо Ботеб е на 12 октомври, събота, от 19:00 часа.

profittips-the best football tips

След това за Пинто и състава му, където е и доскорошният футболист на ЦСКА Енес Махмутович, предстои още една визита на Беларус на 15 октомври, вторник, от 21:45 часа. Великото Херцогство изненадващо започна с две загуби от Северна Ирландия и Беларус в групата ни в Лигата на нациите.

Повиквателна от националния си отбор ще получи и централният защитник Лумбард Делова, който през миналата година беше избран за футболист номер 1 на Косово. Мачове за страната има и Зюмюр Бютучи, но е малко вероятно той да бъде повикан в националите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker