ТОПФутболЦСКА-София

Титуляр от ЦСКА отпада за мача срещу Етър

Нестор Ел Маестро няма да може да разчита на един от основните футболисти в състава си, става въпрос за капитана на отбора Амос Юга.

Юга няма да бъде на разположение за домакинство срещу Етър. Халфът получи петия си жълт картон от началото на сезона вчера в Коматево при изключително дискусионна ситуация. Главният съдия Радослав Гидженов първо предупреди Асприля за разкарване на топката, което предизвика гнева на червения лагер, тъй като през първата част идентично положение с Алекс Колев бе подминато безнаказано. Юга обясни на висок тон това, но само за да получи и той жълт картон и да бъде наказан за един мач.

profittips-the best football tips

Малко преди тази ситуация армейците имаха сериозни претенции към рефера и за изгонването на десния бек на Крумовград Джеферсон Маняро. Той вече имаше официално предупреждение, когато фаулира с шпагат откъсващия се по лявото крило Вион. Гидженов обаче не му вдигна втори жълт картон, а за сметка на това изтича до скамейката на ЦСКА и вписа в тефтера си треньора Нестор Ел Маестро за невъздържана реакция.

Срещата между ЦСКА-София и Етър е на 21 ноември (вторник) от 17:30 часа на стадион „Българска армия“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker