Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Тобиас Хайнц: В момента, в който видях топката, вече почнах да празнувам

Един от голмайсторите в днешното дерби Тобиас Хайнц коментира победата над Левски. Норвежецът призна, че през второто полувреме той и съотборниците му са се чувствали комфортно.

„Голям мач, много забавно е да играеш в този мач. Един от големите мачове през сезона. Изумително е да спечелиш. Беше много комфортно второ полувреме“, започна Хайнц.

profittips-the best football tips

„Страхотно е да вкараш на Левски. В момента, в който видях топката, вече почнах да празнувам. Знаех, че този удар ще влезе. Настръхна ми цялото тяло. Отидох просто до най-близките на пейката. Беше огромен адреналин. Вкарахме и втори гол“, продължи той.

„Беше тежка загуба за нас. Това не сме ние. Не трябва да играем такива мачове. Знаехме, че за нас ще бъде голяма заявка да покажем характер и да покажем на всички фенове, че сме най-големия отбор“.

„Феновете са страхотни, подкрепата им е феноменална. Виждам щастливите им физиономии. За пръв път приятелката и родителите ѝ бяха да ме гледат“, каза още полузащитникът.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker