Първа лигаФутболЦСКА-София

Тобиас Хайнц: Ще бъдем готови за началото на сезона

Един от норвежките полузащитници на ЦСКА Тобиас Хайнц говори пред медиите след победата с 2:1 срещу Макаби Петах Тиква.

„Играхме срещу добър противник. Имахме възможност да тренираме високата преса. Труден мач, но поведохме с 2:0. Допуснахме гол в края, но мисля, че контролирахме мача“, коментира той.

„Да, те играха агресивно, Стъпиха здраво. Удариха ме рано и това ми попречи да бъда на 100% през останалото време на терена. Хубаво е, че играха агресивно, тъй като отборите в България през сезона съшо ще го правят“, допълни Хайнц.

profittips-the best football tips

„Да, със сигурност ще сме готови за новия сезон. Не остана много време до първия мач в първенството. Проведохме добра подготовка тук, предстои ни заключителната част от подготовката в София.

Мисля, че от първия ден Стипич ни обясни ясно какво ще изисква от нас. Беше лесно за нас да го разберем. Много скоро ще видите как искаме да играем“, заяви норвежкият плеймейкът на „червените“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker