Първа лигаЦСКА-София

Тобиас Хайнц: Ще победим Левски, нямаме друга опция

Един от най-класните футболисти на ЦСКА-София Тобиас Хайнц даде интервю за предаването „Преди кръга“ по Диема Спорт. Той говори за срещата с ЦСКА 1948, която „червените“ пропуснаха да спечелят, след като Турицов беше неточен от дузпа в секундите преди края, както и за вечното дерби с Левски.

„Турицов нееднократно е доказвал, че умее да превръща подобни ситуации в гол. Но този път просто не се получи. Това е футболът. Ние не трябва да свеждаме глави, защото тепърва предстои последният кръг. Със сигурност беше тежка вечер за нас. Може би ни липсваше и малко класа, защото в първите 30 минути не стояхме много добре на терена. Не играехме с топката, повече бягахме без нея. Липсваше ни познатият ритъм. Вкарахме и започнахме да създаваме положения. Но тогава може би и късметът ни изневери“, отчете Хайнц, който бе най-добрият за червените в събота. Той бе доста критичен към представянето на тима и потърси причините за него.

profittips-the best football tips

„Видяхте как започнахме. Този мач, а и някои други бяха трудни за нас в началните 30-ина минути. Със сигурност напрежението играе роля в тези моменти. Вероятно ни липсва класа и опит в такива ситуации. Може би не сме готови за тях. Знам ли? Трудно е да се определи една причина за тези пропадания при нас“, добави норвежецът.
„Не успяваме да управляваме двубоите така, че не само да се противопоставяме на съперниците си, но и да ги насочим в посока, в която ние искаме. Това са най-трудните мачове срещу най-силните опоненти. Със сигурност можехме да вземем трите точки в някои от тях. Естествено, няма как да спечелим всеки мач, първенството е доста конкурентно, видя се и срещу ЦСКА 1948, които този път успяха да ни вземат точки“, каза още Хайнц.
Норвежецът е на мнение, че ЦСКА все още има шансове за шампионската титла и утре срещу Левски трябва да направи всичко, което зависи от него, за да си я осигури.
„Без значение от това, че Лудогорец загуби срещу Левски, ние трябва да гледаме към нашия двубой след няколко дни. Това е най-важното. Шансът още е жив! Имаме такъв и трябва да продължим да вярваме. Нашите фенове за пореден път бяха страхотни. Не ги зарадвахме с успех, а вижте само как ни подкрепяха! Това си казахме и в съблекалнята. Че не трябва да се предаваме точно заради тях. Ние значим много за привържениците, както и те за нас. Затова и не мисля, че ще имаме проблем да сме пределно мотивирани за мача в сряда. Не знам дали Лудогорец ще загуби точки в последния кръг, но знам едно – ние ще победим Левски! Нямаме друга опция. Това е нашата настройка. Това, което ще се случи в другия мач не зависи от нас. Но ние трябва да спечелим срещу Левски“, завърши Тобиас Хайнц.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker