Левски (София)Първа лигаФутбол

Тодор Батков-младши: Защо ГМО-то от Ловеч никога няма да бъде шампион? Заради терористичните си „фенове“!

Синът на бившият собственик на Левски Тодор Батков, изгледа дербито между Левски и ЦСКА-София на живо завършило с успех на „червените“ (0:2).

Младият бизнесмен често взима отношение по теми, свързани със „сините“. Той публикува пост във фейсбук страницата си, в който изрази дълбоко възмущението си от феновете на „червените“.

profittips-the best football tips

Ето какво написа той:
„Защо ГМО-то от Ловеч никога няма да бъде шампион? Заради терористичните си „фенове“!
С очите си видях как от сектор Г започнаха да обстрелват феновете на Левски в сектор А с ракети и други пиротехнически средства. Имаше поне десет изстрела директно в лицата на хора от публиката на Левски – в множество, включващо и деца.
Младо момиче е получило изгаряния и на полувремето е отведено с линейка към болница. На свой ред полицията не реагира по никакъв начин и това даде възможност на още пиротехнически изделия да полетят от сектора на „червените“. Стигна се до влизане на полиция в Сектор „А“, вместо в Сектор „Г“.
Редакция: Разбрах, че на предишен мач с ЦСКА-София, идиотите от Сектор Б са хвърляли бомбички и ракети в секторите с фенове на противника. За жалост идиотите явно са и в двата лагера…“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker