Анализи и коментариФутболЦСКА-София

Тодор Шабански атакува „напиращите към Храма търговци“

Спортният журналист Тодор Шабански направи коментар, свързан с ЦСКА в своята рубрика „60 секунди“. В него той оприличи дадени футболни агенти, които напоследък се сближават с новите босове на „търговците, които искат да ползват Храма за търговия“ /правейки препратка към Библията/.

„Голяма опасност е надвиснала над ЦСКА и по-конкретно над новите управленци. Тя не е свързана нито с хегемонията на Лудогорец, нито с Левски, нито дори с НАП или неистово мразещия „червените“ нов президент на БФС. Не – новата опасност идва от алчни и неспособни футболни агенти.

profittips-the best football tips

Като например един, който от десетилетия повече говори, отколкото върши нещо смислено и ефективно. Или друг, за когото твърдят, че до каквото се докосне, го проваля, независимо дали става дума за футбол или за нещо друго. Коментарът не е против агентите, а за да не им се позволи да си пробутват ненужни футболисти и ментета със заробващи договори.

profittips-the best football tips

Стоян Орманджиев, Филип Филипов и Михаил Александров са си извоювали име на разумни и коректни личности. И сега е време да не допускат напиращите търговци в Храма.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker