ФутболЦСКА-София

Тодор Шабански зададе въпрос на шефовете в ЦСКА

Спортният журналист Тодор Шабански излезе с коментар за събитията в ЦСКА в новата си рубрика „Добавено време“ в Youtube канала си. Той се спря на фиаското с дпсегашния треньор на тима Томислав Стипич.

„ЦСКА реши да освободи Томислав Стипич и вече търси нов треньор, но той все още не е обявен. Затова коментарът ми е под мотото: „Кой ще чисти батака на Стипич?“. Най-важният въпрос в тази обстановка е „Кой го доведе?“. Червената общност изисква този въпрос и шефовете дължат отговор, защото той е основен как се развива клубът.

profittips-the best football tips

Преди около два месеца направих рубриката „60 секунди“ със заглавие „Нова и голяма опасност надвисна над ЦСКА“. Тя бе посветена точно на това как различни личности повечето мениджъри или пишещи се за такива, налазват шефовете и силните личности на „Армията“. Надушвайки, че ще има повече пари, те започнаха да си пробутват ментетата.

Тази голяма опасност се потвърди и е редно Орманджиев, Филипов и Мишо Александров да излязат и да кажат кой поема отговорността, че това менте Стипич бе доведено в ЦСКА и подписа такъв договор. В ЦСКА трябва да се поема отговорност“, коментира Тодор Шабански в новата си рубрика.

Снимка: „Дарик“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker