Анализи и коментариФутболЦСКА-София

Тодор Шабански: Томаш и Генчев бяха като диви петлета

Спортният журналист Тодор Шабански анализира словесната престрелка между треньорите на ЦСКА и Левски от миналата седмица, както и цялостното медийно поведение на Александър Томаш. Наскоро двамата си размениха няколко реплики през медиите и социалните мрежи.

„Словесното противоборство между Томаш и Станислав Генчев се получи като бой на диви петлета. Въпросът кой има най-много титли комплексира всички съперници на ЦСКА и най-вече този от „Герена“, защото отговорът му е ясен.

profittips-the best football tips

И позоваването на Уикипeдия, където всеки може да си напише каквото си иска, от страна на Генчев беше заяждане на кокошкарско ниво. Ясно е, че с наближаването на дербито и двамата млади треньори са напрегнати, но е хубаво малко да се смирят.

Особено преди да са постигнали нещо значимо начело на грандовете ни. И все пак самочувствиетo, кoeтo пoкaзвa Алeксaнgъp Томаш на база маркaтa „ЦСКА“, е чудесно. Той тънко провокира и червената общност, и футболистите си за силата на тази марка.

И е много прав в това си поведение. Защото час по-скоро отборът трябва да се завърне на мястото си, а за да се случи това, играчите трябва да разберат какво е ЦСКА“, заяви Шабански в своя YouTube канал.

Снимка: „Дарик“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker