ФутболЦСКА 1948

Тодор Янчев: Имам оферти, но не ме удовлетворяват

Тодор Янчев даде интервю за „Мач Телеграф“. Бившият наставник на ЦСКА 1948 говори за настоящето си, бъдещето си, както и за периода си в ЦСКА 1948.

„В момента почивам в Гърция. Имах нужда от това. Има запитвания, но са такива, които не ме удовлетворяват. Има и от България, и от чужбина, но аз лично предпочитам да продължа да работя у нас”, коментира треньорът.

profittips-the best football tips

„Отчитам като ползотворен този период на време за мен. А и за отбора. Все пак отборът завърши на 3-то място и се класира на финала за Купата на България, който за съжаление изгубихме. Искам да благодаря за шанса, който ми бе даден.

Стойчо Младенов си имаше неговите задължения. Присъства само на няколко тренировки и това е. Но аз мога да призная, че именно той е човекът, от който съм научил най-много във футбола и приложих много от тези неща в работата си”, завърши Янчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker