ЦСКА 1948

Тодор Янчев: Шансове за шампиони? Не, аз съм по-реален човек

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев призна, че отбора няма амбиции за титла. Третият в класирането тим гостува на Черно море, като за момента изостава на 8 точки от втория Лудогорец и на 10 от лидера ЦСКА.

profittips-the best football tips

„Черно море е един от най-добре представящите се отбори и много силен домакин също така. Знаем силата на техния отбор. Имат много добър старши треньор в лицето на Илиан Илиев, който дълги години върши добра работа. За притеснение не може да става въпрос, има доста мачове до края. Още повече, че само след три кръга ще се отдели първата шестица. Там всеки може да бие всеки и да губи точки от всеки. Рано е да мислим, че сме си свършили работата. Тепърва предстои развръзката на сезона. Така че последният месец и половина ще бъде най-важният.

Шансове за шампиони? Не, аз съм по-реален човек. Мисля, реално и трезво. Няма смисъл да се говорят такива думи и нереални неща. В момента сме на трето място и ако можем да го устискаме, ще бъде добре. А вече всеки мач играем за победа, независимо срещу кого. Но това са силни думи, че можем да се намесим в борбата за титлата, предвид факта, че с отборите пред нас точковата разлика е голяма“, каза Янчев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker