Първа лигаФутболЦСКА 1948

Томаш започна тренировки с ЦСКА, ще дебютира ли край тъчлинията срещу Ботев Пловдив?

Новият старши треньор на ЦСКА Александър Томаш изведе новия си отбор на първа тренировка на клубната база в Панчарево, става ясно от кадри на „червените“ в социалните мрежи.

Българският треньор бе обявен от клуба преди около 24 часа, когато пристигна в София и изгледа част от заниманието в сряда. Тогава Томаш бе в компанията на своя помощник Константин Мирчев и изпълнителният директор Филип Филипов, домакинът Бай Добри и администраторър Стойко Сакалиев.

profittips-the best football tips

Преминаването на Томаш бе тема № 1 последните дни и стана тема на много дискусии. ЦСКА пожела да го привлече, като заплати много сериозна неустойка на вече бившия му клуб Спартак Варна – около четвърт милион лева.

Днешната тренировка е последна за ЦСКА преди домакинството от седмия кръг срещу Ботев Пловдив. Мачът ще се играе на стадион „Локомотив“ в „Надежда“ заради наказанието на „армейците“ от края на миналия сезон.

До последно обаче ще е под въпрос дали Томаш ще дебютира в този сблъсък или след паузата за националните отбори. Все още ЦСКА не е обявил разтрогването на договора с предходния треньор – Томислав Стипич. От друга страна, от Спартак не са съобщили за разтрогване на договорите на помощниците на Томаш – Константин Мирчев, Христо Колев – Бащата и Тодор Кючуков.

Със сигурност новият треньор на ЦСКА ще присъства в „Надежда“, но все още няма яснота къде. Съществува възможност и Владимир Манчев да представлява „червените“ на резервната скамейка.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker