ФутболЦСКА-София

Томаш остава без официално представяне в ЦСКА

Новият треньор на ЦСКА Александър Томаш вече дебютира за тима си, но няма да бъде официално представен, съобщава „Тема Спорт“. Това става ясно след като при анонсирането на трансфера беше обещано последващо представяне.

Причината за промяната в плановете е лагера в Банско, на който ще бъдат треньор и играчи. Томаш и възпитаниците му заминават още тази сутрин.

profittips-the best football tips

По този начин следващото му заставане пред медиите ще бъде чак преди гостуването на Локомотив София през следващата седмица. ЦСКА иска да си уреди и контрола по време на лагера, но е доста ограничен откъм варианти и изглежда, че най-обещаващия е състава на Латвия до 19 години, който също ще тренира в родния курорт.

Днес българският наставник навършва 46 години и до края на деня може да получи подаръци от клуба си под формата на някой и друг трансфер.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker