Първа лигаФутболЦСКА-София

Томаш: Победихме ЦСКА с топки и сърце! Искам да работя за футбола

Старши треньорът на Спартак Варна Александър Томаш сподели впечатленията си след разгромната победа над ЦСКА в първия домакински двубой за „соколите“.

„Много хора ми казват, че не трябва  да казвам тези неща, но за мен сърцето е много важно нещо. Поздравявам момчетата, че ми се довериха. Видях ЦСКА в мача с Лудогорец и видях, че  те показаха топки срещу Лудогорец и точно така ние победихме с топки и със сърце“, заяви Томаш.

Имахме ситуации, които можехме да развием и по-добре. В момента тече една еуфория в Спартак, откакто съм тук. Аз съм наясно, че ако искаме да надграждаме трябва да останем здраво стъпили на земята, защото сме далеч от това, което трябва да бъдем и искам да представлява Спартак“, каза още той.

„Аз не съм дал нищо, аз си върша работа. Искам да покажа, че треньорът е много важен. Ако искаме да играем европейски футбол, трябва да си оправим стадионите и терените, а другото е да лъжем футбола. Аз не искам да лъжа футбола. Искам да работя за футбола, а не футбола да работи за мен“, сподели Александър Томаш.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker