ФутболЦСКА-София

Томаш попада в интересна статистика с участието на Любо Пенев

Александър Томаш попадна в интересна група от треньори на ЦСКА, сред които е и Любо Пенев. Той е един от едва четиримата предводители на отбора, които са и юноши на клуба. Другите му колеги в списъка имат обаче и повече от един период в Борисовата градина за разлика от новия треньор на „червените“.

Първи в списъка е Александър Станков. През пролетта на 2000-ната година той започва като помощник-треньор на Спас Джевизов, но след освобождаването му, той става треньор за едва два месеца, след което отново е асистент на Енрико Катуци. а през зимата на сезон 2001/2002 отново се завръща начело.

profittips-the best football tips

Ситуацията се повтаря, но две загуби в първите два нача, дават основание на ръководството да върнат като помощник.

Той се връща отново между октомври 2003-та и февруари 2004-та. През сезон 2008/2009 е асистент на легендата Димитър Пенев и двамата печелят Суперкупата на България.

Следващият е Любослав Пенев. От 2009-та година насам той е бил начело на ЦСКА цели 4 пъти. Адалберт Зафиров пък е помощник-треньор на клуба в периода 2010-2011 и работи за няколко различни треньора.

Между март и юни 2010-та Зафиров става и старши треньор макар и не за дълго. Никой от предшествениците на Томаш не изкарва повече от година начело, при който и да е от престоите си, макар всички те да имат по няколко.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker