Първа лигаФутболЦСКА-София

Томаш: Срещу Лудогорец ЦСКА беше страшилище с невероятна преса!

Старши треньорът на Спартак Варна Александър Томаш даде интервю пред „Дарик радио“, в което говори за предстоящото първо домакинство за „соколите“ срещу отбора на ЦСКА.

„Анализирал съм само мача с Лудогорец, до 50-60 минута ЦСКА беше страшилище с невероятна преса, рядко се вижда български отбор да излезе по този начин, но това си има и минуси. ЦСКА е друг отбор. Може би не е добре за нас, че ще срещнем ЦСКА сега. Феновете са огромна част от ЦСКА, те са голяма помощ за отбора“, сподели Томаш за съботния мач.

„Знам българския манталитет, вероятно ще има доста фенове на стадиона, но в крайна сметка футболът е за феновете и се надявам да направим един добър мач. ЦСКА има добър треньор, който опитва да наложи добра динамика и агресия, не сме напълно готови за това нещо, но ще видим в събота“, допълни той.

profittips-the best football tips

„Не съм от треньорите, които страшно много променя, не можем да се надиграваме с ЦСКА в момента, но и няма само да се защитаваме. Ще бъда доволен, ако успеем да пренесем това, което правим в тренировките, в официалния мач. Не всичко ще бъде на всяка цена. Ако има футболист, който може да повиши класата и нивото, ще бъде привлечен“, каза още треньорът на новака в Първа Лига Спартак Варна.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker