ТОПФутболЦСКА-София

Томаш: Стигнахме дъното, сега ще вървим само нагоре! Няма да коментирам съдията

Старши треньорът на ЦСКА-София Александър Томаш коментира загубата на своя отбор в дербито с Левски с 0:1 в среща от 12-ия кръг на Първа лига.
„Неприятна загуба особено за нашите привърженици. Ние бяхме отбора, който влезе по-добре в мача. В такива мачове обаче, когато създаваш ситуации трябва да ги реализираш. Второто полувреме отпаднахме физически. Там Левски бяха по-силни. Не успяхме да задържим топката през втората част, но въпреки това имахме ситуации да отбележим и да не загубим мача.

profittips-the best football tips

Ако напрежението е виновно, то ние трябваше да се справим с него. Проблемът е другаде, просто отпаднахме физически. Това е пътя, това е начинът. Много по-добре трябва да изглеждаме от първото полувреме. Стигнахме дъното и сега трябва да вървим нагоре. Не съм човек, който се оправдава, а нося отговорност. Това, което виждам е на места добре, но на места не толкова.
Създаваме ситуации, но не успяваме да ги реализираме. Не мога да коментирам дали има дузпа или няма. Имаше много неща, които са 50 на 50, но еуфорията в този мач е много по-голяма. Искаме да надграждаме.
Това, че дадох на Купър лентата, който направи и невъзможното за да играе е красноречиво. Единствените притеснения ми бяха да не се подведем по играта на Левски и това се случи през втората част, защото отпаднахме физически“, заяви Александър Томаш.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker