Анализи и коментариЛевски (София)Футбол

Томислав Русев за новия вратар: Със сигурност не е бил първия избор

Спортният журналист Томислав Русев коментира трансфера на Матей Маркович в Левски. Новото попълнение разбуни духовете сред привържениците на Левски и раздели феновете на два лагера.

“Не се притеснявам от головете, които са му вкарали, защото е важно колко си спасил. Когато си вратар на последния в първенството, най-нормалното нещо е да те скъсат от положения, и от отбор само с една победа. Една победа, 29 загуби и 6 хикса е отборът му, той какво да направи – най-вероятно са му били по 15 шута на мач. 

profittips-the best football tips

Със сигурност не е бил първи избор. Видимо се разбра, че Левски преговаряше с поне един или двама други вратари. Откраднаха им ги под носа. Надявам се, че са го гледали достатъчно добре, за да видят това, което могат да видят. 

profittips-the best football tips

Аз се опитвам да се заредя с малко оптимизъм. Иска ми се да са го уцелили. Осъзнавам, че статистиката му не е великолепна в никакъв случай, но дай Боже да са го оцелили. Тригодишен договор ми стана странно – трябва много да са видели в него за тригодишен договор.“

Снимка: „ПФК Левски“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker