Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Томислав Стипич: Аз отговарям за подготовката и тренировките, а преговорите с нови играчи се водят от ръководството

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич сподели впечатленията си след първия мач, начело на „червените“ – 2:0 срещу Беласица Петрич на клубната база в Панчарево.

„Доволен съм от това, което показахме днес. Не е подходящ момент да говорим за отделни футболисти, трябва да изтъкнем силата на нашия отбор. Може да се изисква повече, но играчите се раздадоха, показаха желание. Сега ни предстои лагер в Банско“, сподели той. .

„На 25 юни Амос Юга ще се присъедини към отбора. Изразявам благодарността си към хората, които подготвиха терена по начина, по който го видяхте, трябва да им отдадем значимото“, заяви Стипич.

„Фокусиран съм върху футбола, аз отговарям за подготовката и тренировките, а преговорите с нови играчи се водят от ръководството. Когато има развитие с Иван Турицов, от клуба ще бъде обявено. Няма как да не искам Турицов, той е национал в разцвета на силите си. Интересен играч е, играе добре без топка“, отговори хърватският треньор на въпрос за селекцията.

profittips-the best football tips

„Фокусираме се върху подготовката на отбора и с малки стъпки да напредваме към успехите. Към голям клуб като ЦСКА няма как да няма интерес от медиите, засега това, което се появява в медийното пространство е коктейл от истина и неща, които ще се случат занапред“, сподели още той.

„Работя с този отбор 10-12 дни, има един месец до началото на първенството, в този период, който и да дойде и може да вдигне класата, е добре дошъл“, завърши Томислав Стипич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker