Първа лигаФутболЦСКА-София

Томислав Стипич взе важно решение за тренировките на ЦСКА

След двете поредни загуби и разочароващото представяне на ЦСКА, немалка част от „червената“ общност заявиха желанието си за треньорска смяна и раздяла с Томислав Стипич. Той обаче изглежда амбициран да се докаже в клуба и вярва, че е на прав път. въпреки пораженията.

Треньорът е започнал да тренира с футболистите си преходите в игра. Това беше един от най-големите проблеми за ЦСКА срещу Спартак и срещу Славия.

profittips-the best football tips

По време на двата двубоя се наблюдаваше, че при прибиране в защита играчите са изключително разпокъсани и не успяват да се движат компактно. Същото се случва и при опит за бърза контратака.

В медиите вече започна да се пише. че ръководството на клуба се оглежда за негов заместник, а според информациите смяната му може да се случи най-рано в паузата за националите. Дотогава „червените“ ще гостуват на Арда и приемат Ботев Пловдив.

„Днешната тренировка на ЦСКА започна във фитнес залата, след което футболистите направиха и техническа загрявка с топка на терена. Заниманието днес включи две разигравания и тактитчески упражнения на цял терен, след което играчите се съсредоточиха върху специфични за своите позиции упражнения“, написаха „червените“ в клубния сайт за ежедневния тренировъчен обзор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker