Първа лигаФутболЦСКА-София

Томислав Стипич изпраща ново попълнение в дубъла

Привлеченият за централен нападател на ЦСКА -София Йоан Борносузов не успява да впечатли треньорския щаб, начело с Томислав Стипич. Юношата на „армейците“ не е в задоволителна форма.

Талантът дойде преди 3 седмици от Дженоа, но за първия тим записа едва 7 минути срещу Хебър. Той попадна в групата и за гостуванията на Лудогорец и Спартак Варна, но остана на резервната скамейка.

profittips-the best football tips

Впоследствие синът на бившия футболист Атанас Борносузов беше изпратен да играе втория отбор, които обикновено имат мач, ден след представителния тим. Той игра като резерва при загубата от Спортист Своге с 1:2, а започна от първата минута в първия кръг срещу Ловеч.

След привличането на Годуин Коялипу, ЦСКА ще привлече още един нападател, което ще намали още повече шансовете на Йоан Борносузов за първия тим. Очаква се той да бъде част от втория отбор на „червените“, къдети да натрупа опит.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker