ТОПФутболЦСКА-София

Томислав Стипич: Много скоро ще представим нови играчи, Минчев е в нашия радар

Томислав Стипич говори пред медиите за ЦСКА и трансферните планове на клуба. Според него жребият за началото на сезона не е толкова тежък, като той сподели, че „червените“ ще бъдат готови за победа.

„Първо трябва да се опознаем, да изградим добра атмосфера в отбора. Футболистите трябва да се запознаят с моите правила. Искам да изградим добро ядро и тогава ще влезем по най-добрия начин в подготовката. От добрата атмосфера зависят нашите резултати. Последните 5 дни момчетата тренираха в много добро настроение. Това е една добра основа за добри резултати.

profittips-the best football tips

Всеки очаква нови попълнения. Фокусирани сме върху футболистите, които имаме. Искаме да се запознаем с техните силни и слаби страни. Имаме опции, но е важно да се запознаем с настоящия състав. Георги Минчев е в нашия радар. Гледаме и други български футболисти, защото това е част от идентичността на ЦСКА. Искаме фокусът да е върху българите. Много скоро ще представим нови играчи. Иван Турицов е все още в ЦСКА. Той е желан от други клубове. Понякога човек има нужда да си изчисти главата и да вземе най-доброто решение.



Феновете са неизменна част от клуба. Това е една от причините, поради които аз дойдох в ЦСКА. Искам да им предам моята енергия. Вярвам, че може да очакваме тяхната подкрепа през новия сезон.

Не е чак толкова тежък жребият за новия сезон. Ние ще бъдем достатъчно готови и ще излезем за победа. Това е програмата и ние се съобразяваме с нея. В първата контрола ще имам възможност да видя футболистите в игрова обстановка. Ще им дам някои тактически указания, но няма да има огромно напрежение върху тях. В ЦСКА във всеки мач се излиза за победа.

Първо трябва да изградим една основа, за да можем да побеждаваме. Един гол, една победа вдигат много атмосферата в клуба. Ние сме фокусирани върху това да работим здраво и да изпълняваме целите си въпреки всички препятствия, които има един клуб. Знам какво е да работиш здраво и с упоритост да постигаш целите си“, заяви Стипич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker