Левски (София)Футбол

Топузаков избра заместник на Сундберг за мача срещу Арда

Кристиян Димитров ще замени Ноа Сонко Сундберг в решителния бараж срещу Арда в ролята на централен защитник. Въпреки че Сундберг е партньор на Келиан ван дер Каап, 26-годишният бранител няма да може да играе в следващия мач поради получения директен червен картон в дербито с ЦСКА-София.

В 80-ата минута на този мач Сундберг и Иван Турицов се сдърпаха на аутлинията. Това доведе до отстраняването и на двамата от игра от главния съдия Драгомир Драганов, въпреки че ситуацията можеше да се разреши само с показване на жълти картони. Вследствие на тази ситуация треньорът Елин Топузаков няма голям избор в отбраната и ще разчита на единствените двама здрави централни защитници, а именно Димитров и Ван дер Каап. Отборът на Арда също ще има отсъствието на контузения Хосе Кордоба, който е извън игра от началото на април.

profittips-the best football tips

Българският защитник премина на „Георги Аспарухов“ през зимата и оттогава е изиграл осем двубоя, като само в два от тях стартира като титуляр – победата с 3:0 над Локо (Пловдив) и загубата с 2:3 от Лудогорец в Разград.
„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker