Левски (София)Футбол

Топ специалист се завърна на „Герена“

Спряганият за завръщане в Левски Саид Ибраимов изгледа равенството с Крумовград от ложите на „Герена“. Смяташе се, че 53-годишният специалист ще се присъедини към щаба на Николай Костов след края на сезона в Казахстан, където той работи за Астана, но това така и не се случи.

Самият Костов при представянето си обяви, че е поканил Ибраимов в своя екип. Настоящият договор на Ибраимов с казахстанския тим е до края на 2024 година и не е ясно дали е било обсъждано с мажоритарния собственик Наско Сираков евентуално негово завръщане на „Герена“. Наскоро сините обявих ново име в треньорския щаб – Красимир Петров стана помощник на Костов.

profittips-the best football tips

Капитанът на Крумовград Божидар Кацаров сподели мнението си след нулевото равенство с Левски на „Герена“. „С оглед на червения картон мисля, че през второто полувреме трябваше да сме по-агресивни, да пресираме повече, да изнесем линията по-напред.

Точката на „Герена“ е най-вече за самочувствие. Видя се колко ни липсваше Алекс Колев. В началото на сезона искахме да се спасим, а сега сме седми, което е предостатъчно“, заяви халфът.

„Тема Спорт“

Снимка: Facebook

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker