Първа лигаТОП

Трансферна бомба: Берое привлича аржентинец?

Берое пусна много интересен видеоклип в социалните мрежи, като загатна за новото попълнение Сантиаго Годой. Футболистът играе като централен нападател собственост е на аржентинския Расинг Клуб.

Видеото което е озаглавено „Вашият кошмар идва“, са показани ключови моменти от кариерата на Годой до сега. Между тях са показани хора от Разград, Варна, Пловдив и София, които се събуждат от кошмари.

profittips-the best football tips

22-годишният нападател има договор с Берое до 2025 година, твърди dsport, макар все още да не е представен официално. Аржентинецът от две седмици тренира с отбора и се знае че е трансфериран от Расинг Клуб.

Все още не се знае дали Берое ще откупи правата на Сантиаго Годой от Расинг Клуб или ще е преотстъпен. През миналия сезон той носи фланелката на португалския Тореензе.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker