Левски (София)ТОПФутбол

Трансферна греда за Фейенорд постави под въпрос раздялата на Андреев с Левски

Трансферът на Пламен Андреев във Фейенорд вече е под въпрос. Причината е провалът на изходящ трансфер на нидерландския тим.

Фейенорд беше напът да продаде Джъстин Байлов на Саутхямптън. Трансферът пропадна, след като вратарят не успя да премине успешно медицинските прегледи и се върна в клуба.

profittips-the best football tips

На този етап Фейенорд е постигнал пълна договорка с Андреев. На него ще му бъде дадена възможност да прецени дали е съгласен със статута на трети вратар в компанията на вече споменатия Байлов и колегата му Тимон Веленройтер.

Трансферният прозорец в Нидерландия затваря на втори септември. Андреев не взе участие в последната тренировка на Левски, но причината не е предстоящия трансфер, а вирусно заболяване. Младият вратар бе забелязан с маска на стадион „Георги Аспарухов“ по време на заниманието на „сините“ във вторник.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker