Извън БългарияТОПФутболЦСКА-София

Трансферна цел на ЦСКА остана извън групата на своя отбор

Спряганият за трансфер в ЦСКА нападател на Дармщат Филип Стоилкович остана извън групата на немския тим за двубоя от първия кръг във Втора Бундеслига срещу Фортуна Дюселдорф.

По всичко изглежда, че 24-годишният нападател не влиза в плановете на старши треньора Торстен Либеркнехт за новия сезон, в който Дармщат ще се опита да се изкачи към елитната Бундеслига на Германия.

profittips-the best football tips

Журналистът на Sky Sport Germany Флориан Платенберг информира за интереса на ЦСКА, а отсъствието на Стоилкович от групата на Дармщат, след като води подготовка с отбора засилва спекулациите.

Междувременно, треньорът на „армейците“ Томислав Стипич съобщи на пресконференцията в четвъртък, че през следващата седмица клубът ще подпише с нападател.

Стоилкович прекара втората половина на миналия сезон в Кайзерслаутерн, за който игра като преотстъпен, но записа само 6 мача без да вкара гол във Втора Бундеслига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker