Извън БългарияФутболЦСКА 1948

Трансферът на Елитон в Гьозтепе е факт!

ЦСКА 1948 продаде бразилския централен защитник Елитон на турския Гьозтепе, чийто треньор е Станимир Стоилов, съобщиха официално от „червения“ клуб.

Турският клуб обяви, че договорът му ще е за 1,5+1 години. Сърцатият бранител изигра 53 мача с екипа на ЦСКА 1948 и се отчете с 6 гола.

profittips-the best football tips

„Всички от клуба благодарим на Елитон за всички хубави моменти, които споделихме заедно и му пожелаваме много здраве и успехи в южната ни съседка!“, написаха от ЦСКА 1948

Малко по-рано, турското издание Yeni Asir обяви трансфера на защитника на ЦСКА 1948 Елитон в Гьозтепе за факт. Това ще бъде трето ново попълнение за водения от Станимир Стоилов тим след Рамон Паскал Лундквист и Филип Кени.

Главният изпълнителен директор на Гьозтепе Керем Ертан ще се срещне с представителите на медиите днес, 9-ти януари. 

profittips-the best football tips

.Елитон е поредният основен играч, който напуска ЦСКА 1948. През зимата клубът вече продаде Георги Русев на Сион и преотстъпи Симеон Петров на Шльонск Вроцлав.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker