Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Трансферът на Пламен Андреев във Фейенорд ще стане факт! Левски прибира солидна сума

Трансферът на Пламен Андреев от Левски във Фейенорд е все по-близо до финализиране, Изглежда, че сделка категорично ще има в следващите часове или дни. 

Пламен Андреев и неговият агент Виктор Кирков са договорили личните условия младия вратар. 19-годишният футболист чака зелена светлина, за да пътува до Ротердам, където да премине медицински прегледи и да бъде представен официално от нидерландския гранд. 

profittips-the best football tips

В последните дни се появиха съмнения около трансфера на младежкия национал, след като пропадна сделката между Фейенорд и Саутхемптън за Джъстин Байлоу. Клубът от Ротердам обаче вижда Андреев като инвестиция за бъдещето и настояват да го трансферират в редиците си.

Според информация на „Гонг“ Левски и Фейенорд вече са постигнали пълна договорка за Пламен Андреев, като в касата на стадион „Георги Аспарухов“ ще получат 1.2 млн. евро за своя юноша. 

Очаква се официална информация от Левски в следващите часове.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker