Първа лигаФутбол

Треньорска каша в Първа лига седмица преди старта на подготовките

Хаосът в Първа лига е доста голям поне що се отнася до треньорите. Макар ЦСКА и Левски вече да обявиха своите нови наставници, все още цели шест тима от елита на България нямат яснота относно това кой ще ги ръководи от резервната скамейка през идния сезон.

Локомотив Пловдив и Арда са двата отбора, в които ситуацията изглежда най-лесна за решаване. Пловдивчаните се канят да привлекат Любо Пенев за заместник на Александър Томаш, а Арда ще заложи отново на Александър Тунчев, който вече има няколко официални двубоя с тима от Кърджали през тази година.

Локомотив София е твърде зает да преговаря с генералния спонсор на клуба, а това поставя под въпрос бъдещето на Красимир Балъков в тима. Хебър пък има финансови проблеми, заради които загуби Любо Пенев и сега се оглежда за заместник.

Ботев Враца беше неприятно изненадан от решението на Христо Янев да напусне тима, след като го спаси от изпадане във Втора лига. Към списъка добавяме и Спартак Варна, който се колебаеше между Николай Костов, Любо Пенев и Александър Томаш, но все още босовете не са обявили кой е избран да води варненците в елита през предстоящия сезон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker