Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Треньорска смяна в Арда преди сблъсъка с ЦСКА за Купата

Отборът на Арда Кърджали ще има нов треньор! Клубът и досегашният наставник Александър Тунчев се разделиха по взаимно съгласие, съобщиха кърджалийци, часове след тежката загуба на стадион „Георги Аспарухов“ от Левски с 0:4.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на Арда:

„Уважаеми фенове на Арда, бихме искали да Ви съобщим, че от днес Александър Тунчев не е старши треньор на ПФК Арда. Това стана след среща със спортния директор и Тунчев, на която двете страни се разбраха договорът му да бъде прекратен по взаимно съгласие.

profittips-the best football tips

Ръководството на ПФК Арда благодари на Александър Тунчев за всичко, което е направил начело на Арда, и му пожелава успех в неговата кариера“.

profittips-the best football tips

Тимът от Родопите трябва да действа бързо с намирането на нов старши треньор, тъй като следващият мач е още в сряда. На Националния стадион „Васил Левски“ Арда гостува на ЦСКА в спор за място на полуфиналите в турнира за Купата на България.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker