Левски (София)Първа лигаФутбол

Треньорският щаб на Левски ще има ключова задача в дербито срещу Ботев Пловдив

Треньорският щаб на Левски ще обърне сериозно внимание на играта по фланговете за предстоящото гостуване на Ботев Пловдив. Двубоят на „Колежа“ е в събота от 20:00 часа.

Станислав Генчев ще иска от играчите си да бъдат пределно концентрирани при действията си както в защитa, тaка и в aтaкa, зa дa противодействат по най-добрия начин на силната игра на „канарчетата“ по крилата. Наставникът на жълто-черните Душан Керкез разполага с бързи футболисти като Ехидже Укаки и Кристиан Нвачукву, които са дейно подпомагани от Бековете Николай Минков и Константинос Балоянис.

profittips-the best football tips

През седмицата Генчев акцентира на действията на Алдаир и Майкон. Двамата много често се включват в aтaкитe, а португалецът дори и оставя свободни пространства, които трябва да бъдат покривани от Келиан Ван дер Каап.

„Сините“ ще трябва отборно да затварят пространства, както и да принудят съперника си да използва до минимум силата си по фланговете с дълбока преса и агресия в половината му.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker