Други отбориТОПФутбол

Треньорът на Дунав: Рано е за подаръци, не сме края на декември

Треньорът на Дунав е останал доволен от представянето на играчите си. За сметка на това той беше доста саркастичен що се отнася до съдийството в двубоя и дори намекна, че на терена са раздавали подранили коледни подаръци.

„Поздравявам момчетата за играта и себераздаването. Така се учат и ще растат като футболисти.  Допуснахме два леки гола. Визирам първия и третия. Добрата новина е, че след първото изоставане не се предадохме и изравнихме от статично положение.

profittips-the best football tips

Спечелихме много от този мач. Ние сме малък отбор и да играеш с гранд като Левски винаги е полезно. Този опит ни е нужен и смятам, че бяхме достоен съперник днес.

Рано е още да се правят такива подаръци, не сме в края на декември. Такава дузпа няма и на село. Нека футболистите да решат спора на терена, а не съдиите.“

Снимка: Rousse.info

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker