Левски (София)Футбол

Треньорът на Левски решава сериозна дилема

Треньорът на Левски Станислав Генчев все още обмисля как да проведе двубоя с Лудогорец. Наставникът на „сините“ е изправен пред дилема за действията на тима си в средата на терена, уведомява „dsport“.

43-годишният специалист може да предприеме по-предпазлив подход и да заздрави предмостието на отбраната си. В такъв случай той ще започне с Клеман Икенна като партньор на Карлос Охене. По този начин от титулярите ще изпадне някой измежду Джавад Ел Джемили и Хасими Фадига.

profittips-the best football tips

Първият се превърна в основна движеща сила в тима на Генчев и едва ли ще пропусне началото на мача. Треньорът на Левски може и да прибегне само до замяна на даден футболист с друг. Марин Петков се представи много силно като резерва при успеха над Крумовград и няма да е изненада да замени Хасими Фадига в титулярния състав.

В предни позиции пък Мустафа Сангаре раздвижи сериозно играта с появяването си на терена като вкара и асистира, но нападателят все още не е готов кондиционно, така че той почти сигурно отново ще стартира от пейката в Разград.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker