Първа лигаФутбол

Треньорът на Спартак Варна посочи причината за днешното представяне на тима

Временият треньор на Спартак Варна Иван Цветанов призна, че за днешното представяне най-много е допринесъл помощникът от екипа на Томаш Михаил Цоков. Той допълни, че в съблекалнята настроението е понижено след раздялата с наставника на тима Александър Томаш.

„Искам да благодаря на ръководството, че ми даде възможността да изживея тази тръпка да водя отбора пред такава публика. Получи се равностоен мач, в който и двата отбора имаха своите възможности да спечелят.

profittips-the best football tips

Спартак игра добър футбол. Имахме трудности при статичните положения предвид високия ръст на противника. И двамата нападатели на Левски показаха, че са добри футболисти и ще създават доста проблеми на защитниците.

Днес нашата защита се справи. Когато влязох в съблекалнята, забелязах, че има минорно настроение. Това е нормално предвид бързото напускане на Томаш. С течение на времето усмивката отново беше на техните лица.

Момчетата се постараха. Голяма работа през тази седмица свърши помощникът Михаил Цоков. Той е в основата на доброто представяне на Спартак. Той е от щаба на Томаш. Той е бил в щаба, знае какво е говорено, знае как да успокои футболистите.

profittips-the best football tips

Нямам лиценз да водя отбора в Първа лига и се чувствам по-пълноценен в детско-юношеския футбол“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker